Toepassingen

De technologie van de GyroStim wordt momenteel gebruikt

Gyrostim

binnen de hightechwereld van ruimtevaartwetenschap en -onderzoek. Zijn tegenhanger, de AeroStim – eveneens een langs meerdere assen roterende stoel – is in gebruik op toplocaties in de VS; zo maakt hij o.a. deel uit van de opleiding van straaljagerpiloten aan de United States Air Force Academy en biedt hij de toponderzoekers van The Mayo Clinic de kans om nieuwe hoogstandjes binnen de medische wetenschap te ontwikkelen.

VANAF NU kan iedereen profiteren van de ultramoderne technologie van de AeroStim, in de vorm van de GyroStim™. Dit systeem heeft het vermogen en de precisie om gecontroleerde meerassige 360 graden rotatie van het hele lichaam te bieden in zeer specifieke combinaties, voor een breed scala van personen, ongeacht leeftijd, levensstijl en omstandigheden, d.w.z. ook voor mensen die fysiek of mentaal niet in staat zijn te bewegen of zelfstandig oefeningen te doen.

Onderzoekers en medici van de Life University in Atlanta, Georgia (VS) hebben nieuwe toepassingen voor het GyroStim™ Balance Training System (evenwichtstrainingssysteem) ontdekt.

Professionele en topsporters met een evenwichtsstoornis gebruiken de GyroStim™

  • De GyroStim™ heeft ertoe bijgedragen dat professionele sporters weer 100% kunnen presteren en zo snel mogelijk van de reservebank naar het veld kunnen terugkeren.
  • Trainen met de GyroStim™ bevordert evenwichtsherstel, zorgt voor betere reflexen, een beter concentratie- en reactievermogen en meer energie.

Profs uit alle takken van sport die hun prestaties willen verbeteren, nemen de GyroStim™ op in hun trainingsprogramma.

  • De GyroStim™ helpt sporters beter te presteren door een betere balans.

Kinderen en volwassenen uit alle lagen van de bevolking met evenwichtsproblemen gebruiken de GyroStim™.

  • GyroStim™ is zo ontwikkeld dat hij bruikbaar is voor mensen van alle vormen en afmetingen, zelfs als ze een handicap hebben die zelfstandige mobiliteit of activiteit belemmert.

Mensen met leeftijdsgerelateerde evenwichtsstoornissen, minder energie en concentratievermogen krijgen nieuwe vitaliteit met de GyroStim™.

  • Evenwichtsstoornissen, gebrek aan energie, verlies van concentratievermogen en vitaliteit komen veel voor bij ouderen. Nu de babyboomgeneratie langzamerhand bejaard wordt, speelt de GyroStim™ een cruciale rol om ouderen te helpen hun functieverlies door veroudering te compenseren en mobiliteit en levenskracht te herwinnen.