Nieuws

Jaarlijks aantal gewonden veel hoger dan gedacht.

Jaarlijks aantal gewonden veel hoger dan gedacht. Hersenletsel bij 3200 sporters Hersenschade door een sportongeval blijkt veel vaker voor te komen dan gedacht. Afgelopen jaar overkwam het 3200 mensen.

Lees meer »
OPEN DAGEN ‘BIJZONDERE MEDISCHE STOEL’ GYROSTIM SUCCESVOL

OPEN DAGEN ‘BIJZONDERE MEDISCHE STOEL’ GYROSTIM SUCCESVOL

OPEN DAGEN ‘BIJZONDERE MEDISCHE STOEL’ GYROSTIM SUCCESVOL Noordwijk - Functional Neurology Center van der Kuil aan de Van Panhuysstraat te Noordwijk organiseerde 21 en 22 juni jongstleden open dagen om kennis te maken met de GyroStim, een bijzondere ‘medische stoel’, die grote voordelen kan bieden bij de behandeling van velerlei medische klachten, zoals traumatische hersenbeschadiging als hersenschudding en whiplash, hoofdpijn, migraine, diverse motorische problemen als MS, Parkinson en Alzheimer, dystrofie, gedrag- en leerproblemen als ADHD en neurofysiologische beperkingen als comapatiënten.

Lees meer »

Meerassige stoel helpt bij revalidatie

Het begon allemaal met een klein meisje: een kijkje in de oorsprong en ontwikkeling van de GyroStim

Lees meer »

Sidney Crosby's hersenen opnieuw opbouwen

Het belangrijkste weekblad van Canada belicht de GyroStim en de arts die hem gebruikte om Sidney Crosby te helpen

Lees meer »

The Daily Planet

Presentator Dan Riskin onderzoekt de draaistoel die Sidney Crosby terug op het ijs bracht

Lees meer »

Hockey Night in Canada

Inside Hockey: Bekijk het langdurige, moeizame herstel van Sidney Crosby (met voormalig NHL-speler Dan Bouchard in de GyroStim)

Lees meer »

Dylan Garrioch in de GyroStim

Gewonde hockeyspeler Dylan Garrioch van Life University ervaart de GyroStim

Lees meer »

The Doctors

12 Trucs om uw leven te redden in 2012: Doorbraak in behandeling van hersenschudding

Lees meer »

Lucas & Alyana laten de GyroStim rocken

Twee schattige jonge patiëntjes van de Life University zetten hun GyroStim-ervaring op muziek--dit moet u zien!

Lees meer »

GyroStim bij de Life University

Korte clip van de GyroStim in actie

Lees meer »

Miller Chiropractic voegt GyroStim

Een overzicht hoe de GyroStim gebruikt wordt bij Miller Chiropractic in Santa Maria, CA

Lees meer »

Guillaume Latendresse Volledig interview (vertaald)

Lees de volledige tekst van Latendresses ervaring met de GyroStim, inclusief de frappante dingen die hij ondertussen meemaakte Downloaden: Klik hier

Lees meer »

Latendresse symptoomvrij

Latendresse over GyroStim: 'Het is alsof ik geen hersenschudding heb gehad... ik voel me 100%'

Lees meer »

GyroStim: stimuleert delen van de hersenen

ABC News Nightline wijdde een item aan GyroStim als dr. Frederick Carricks geheime wapen om delen van de hersenen die beschadigd zouden kunnen zijn te stimuleren.

Lees meer »

Ervaring Gyrostim

De GyroStim Ik, Marga, las in het weekblad, dat er een openavond was van de Gyrostim, mijn belangstelling was gewekt. Ik heb Cerebrale Parese (CP), mijn leeftijd is bijna 49 jaar. Mijn functioneren ging achteruit. Dit, de GyroStim, was dus een mooie gelegenheid om te gaan die avond. Met veel belangstelling en veel antwoorden op vragen, zat ik daar en kreeg ik er een goed gevoel over. Dit is het! Dit is De Kans die ik grijpen moet, ging er door me heen, nog die zelfde avond heb ik een afspraak gemaakt. Wel was het zo, dat ik het filmpje op Youtube, erg eng vond, Er stond een link in het artikel, zelfs aan mijn eigen tafel spande mijn spieren zich bij het zien van de beelden, ook dat was een reden om te gaan kijken, hoe reageren mijn spieren als ik hem echt zie draaien?? Naar gelang de tijd dat ik daar zat, tijdens de demonstratie, de GyroStim draaide regelmatig, ontspande mijn spieren en werd het minder eng. Dat was een mooi signaal van mijn spieren! Na de intake, die heel veel bewustwording bracht, ben ik de week later in de GyroStim gaan zitten.

Lees meer »

Starkman's Olympische blog

Kampioen Montgomery van de Olympische kernploeg probeert Crosby's wilde rit

Lees meer »

Latendresse en de GyroStim

GyroStim "...was fantastisch voor mij”. NHL-ster Latendresse spreekt openhartig over zijn herstel na de hersenschudding

Lees meer »

The Concussion Research Network

'... de GyroStim lijkt plastische aard van de hersenen te benutten om zich via 'herprogrammering' aan te passen aan de nieuwe stimulus van de zwaartekrachtvector, waardoor de hersenen in feite opnieuw worden opgebouwd."

Lees meer »

Latendresse voelt enorme verandering

'De eerste keer... voelde ik een enorme verandering. Het soort kick dat ik al zo'n zes jaar niet meer heb gevoeld.'

Lees meer »

Hersenletsel doolt rond als onzichtbaar spook

Hersenletsel doolt rond als onzichtbaar spook Door een chronisch gebrek aan kennis bij sporters, ouders en begeleiders gaan hersenklachten vaak van kwaad tot erger. Als een onzichtbaar spook doolt het maar rond, om zich pas na weken te openbaren in de vorm van depressies of concentratieverlies. Slachtoffers leggen bijna nooit de link naar die ene botsing, in die ene wedstrijd.

Lees meer »
‘BIJZONDERE MEDISCHE STOEL’ GYROSTIM ALS EERSTE IN EUROPA

‘BIJZONDERE MEDISCHE STOEL’ GYROSTIM ALS EERSTE IN EUROPA

Noordwijk - Functional Neurology Center Vestibular Rehabilitation van der Kuil aan de Van Panhuysstraat te Noordwijk introduceert als eerste in Europa de GyroStim, een bijzondere ‘medische stoel’, die grote voordelen kan bieden bij de behandeling van velerlei medische klachten, zoals traumatische hersenbeschadiging als hersenschudding en whiplash, hoofdpijn, migraine, diverse motorische problemen als MS, Parkinson en Alzheimer, dystrofie, gedrag- en leerproblemen als ADHD en neurofysiologische beperkingen als comapatiënten.

Lees meer »

Crosby genomineerd voor 2012 ESPY

Sidney Crosby, captain van Pittsburgh Penguin, genomineerd voor Comeback Athlete van 2012 dankzij de GyroStim

Lees meer »
OPEN DAGEN ‘BIJZONDERE MEDISCHE STOEL’ GYROSTIM SUCCESVOL

OPEN DAGEN ‘BIJZONDERE MEDISCHE STOEL’ GYROSTIM SUCCESVOL

OPEN DAGEN ‘BIJZONDERE MEDISCHE STOEL’ GYROSTIM SUCCESVOL Noordwijk - Functional Neurology Center Vestibular Rehabilitation van der Kuil aan de Van Panhuysstraat te Noordwijk organiseerde 21 en 22 juni jongstleden open dagen om kennis te maken met de GyroStim, een bijzondere ‘medische stoel’, die grote voordelen kan bieden bij de behandeling van velerlei medische klachten, zoals traumatische hersenbeschadiging als hersenschudding en whiplash, hoofdpijn, migraine, diverse motorische problemen als MS, Parkinson en Alzheimer, dystrofie, gedrag- en leerproblemen als ADHD en neurofysiologische beperkingen als comapatiënten.

Lees meer »
Geen woorden voor emoties

Geen woorden voor emoties

Alexithymie is het onvermogen om gevoelens te verwoorden. Dit komt bij ruim 10% van de bevolking voor. Neurowetenschappers van het UMC Groningen deden er onderzoek naar en zagen een verminderde activiteit in bepaalde hersengebieden. 

Lees meer »